Groepen en gezelschappen

 

Wilt u met uw club/familie/personeel een paar dagen gezellig weg maar heeft u geen zin in al dat geregel? Laat dat dan maar aan ons over.

Met De Waterput als startpunt bieden wij u tal van mogelijkheden die de onderlinge contacten of de teambuilding ten goede komen:

*Trainingsdagen; wij hebben een goede band met voetbalclub Taxandria.
Het sportcomplex van deze club ligt op loopafstand van onze b&b. Wij kunnen regelen dat u daar kunt trainen of een wedstrijd spelen.
*Fundagen; binnen een straal van twee kilometer vindt u een buitenzwembad, een bowlingbaan, tennisbanen, Piet Plezier (trapkarren), kanovaren, mountainbiken etc.

*Stapdagen; Oisterwijk ligt dicht bij studentenstad Tilburg, daar is het ieder weekend feest. Ook worden er in Oisterwijk en omgeving van april tot en met september diverse festiviteiten georganiseerd. In onze zaal beschikken wij over alle soorten muziek dus ook hier kan een avond flink gefeest worden. 
*Survivaldagen; onder leiding van professionele instructeurs kunt u één dag of het hele weekend survivalen. 

Maar ook een bezoek aan de diverse boerderijen (palingkwekerij, melkveebedrijf), een rondleiding door een kasteel, een wijnproeverij, een bonbonworkshop, workshop bloemschikken en tal van andere uitjes. Laat ons uw dagen maar invullen.